Miljømytene

Invitasjon til klima- og miljøkonferanse 18 & 19 oktober

20. juni 2019

Klimarealistene, i samarbeid med Stockholmsinitiativet (Sverige) og Klimarealisme (Danmark) inviterer til en to-dagers konferanse i Oslo i oktober 2019. Konferansen er åpen for deltakelse for klimarealister fra hele Europa, og vi sprer informasjon om den til alle våre søsterorganisasjoner. Den holdes på engelsk. 

Konferansen markerer at Klimarealistene formelt har eksistert i ti år. 

Programmet vil bli utvidet med ett til to ekstra foredrag, som annonseres senere. Sannsynligvis vil vi også belyse hvordan marine miljøer tåler olje og plast. 

Påmelding gjøres ved å betale konferanseavgiften. Ønskes middag fredag kveld, betales også for dette. Vi trenger epostadresse for alle som melder seg på, og denne oppgis ved betaling til Klimarealistenes konto, eller ved å sende en e-post til Arild Johansen: arildeugen@me.com. Nærmere opplysninger fås ved å kontakte Klimarealistenes styreleder: Morten Jødal: Morten@miljomytene.no

Deltakere ordner selv sin overnatting i Oslo. Følgende hoteller har fornuftige priser: Comfort hotel Xpress, P hotel Oslo, Park Inn by Radisson Oslo, Saga hotel Oslo Centre, Smarthotel Oslo, Thon hotel Astona, Thon hotel Cecil, Thon hotel Europe. I tillegg finnes det mange flere. 

Velkommen til høstens konferanse.

You Might Also Like

  • Forskeren som snudde klimadebatten – Miljømytene 9. juli 2019 at 11:24

    […] Crockford har nettopp meldt sin ankomst til høstens store miljø- og klimakonferanse i Oslo.Vi fører henne snarest inn i programmet, med […]